Pomoč na daljavo

Določene storitve pri nas izvajamo tudi na daljavo, preko različnih spletnih platform. Oddaljen dostop nam omogoča, da se povežemo na vaš računalnik in storitev opravimo hitro in enostavno in tako privarčujete svoj čas in denar. Gre predvsem za tehnično pomoč, nalaganje različnih programov, čiščenje virusov oz. druge storitve po želji in dogovoru.

Naročite se na svoj termin na spodnji povezavi ali nas pokličite.

IZOBRAŽEVANJE NA DALJAVO

Izvajamo tudi izobraževanja na daljavo. Danes nam splet omogoča, da se z vami povežemo na daljavo in izvedemo različna izobraževanja, ki so lahko individualna ali skupinska. Izberite tematiko in poiskali bomo način kako ustrezno in učinkovito predati želeno znanje. Izvajamo izobraževanja za posameznike, kot tudi za podjetja.

Splošno izobraževanje o internetu

Izobraževanja, ki jih izvajamo za začetnike ali starostnike so individualno prilagojena vsakemu udeležencu. Pri tem boste spoznali vse osnove, ki jih je dobro vedeti, preden začnete aktivno uporabljati splet. Imate sorodnika, ki se je prvič srečal z računalnikom in internetom? Podarite mu darilni bon splošnega izobraževanja o internetu!

Cena: 40€/h

Kako uporabljati elektronsko pošto

Mislite, da veste vse o uporabi elektronske pošte? Premislite še enkrat. Naše izobraževanje nam omogoča, da se spoznate z vsemi osnovnimi elementi, ki jih ponuja elektronska pošta. Da boste učinkovito uporabljali vaš e-mail.

Cena: 45€/h

Izobraževanje o spletnem nakupovanju

Hit zadnjih dveh let! In naše najbolj povpraševano izobraževanje. Nakupovanje na spletu postaja vedno bolj priljubljeno in priročno. Pustite nam, da vam razkažemo virtualne nakupovalne ulice. Sprehodili se bomo med različnimi tipi spletnih trgovin in osvojili osnove nakupovanja. Pa veselo nakupovanje!

Cena: 40€/h

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaV trgovino
   Calculate Shipping
   Vnovči kupon